17 Ağustos 2021

Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Sancaktepe
Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi 1 Şubat 2018 tarihinde hizmet vermeye başlamıştır.
Hastanemiz 53 bin m2 kapalı  alanda 380 yatak kapasitesi ile tıp alanındaki birikimin paylaşılıp geliştirileceği yalnız Sancaktepe’nin değil, konumu itibariyle çevre bölgelerin de ihtiyaçlarına cevap verebilecek ileri teknolojileri kullanarak bilginin üretildiği ve uygulandığı uluslararası standartlarda bir hastanedir.

Sancaktepe1.jpg

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Çekmeköy Devlet Hastanesi ve Muhittin Fatma TATAR Ek Hizmet Binası

- 18 Mart 2019 tarihinde Çekmeköy ilçe sınırlarında bulunan 50 bin m2 kapalı alanda 235 yatak kapasitesi ile hizmete açılan Çekmeköy Devlet Hastanesi Ek hizmet binası olarak hastanemize bağlanmış,

cekmeköy1.jpg

- 18 Mart 2019 tarihinde 3.700 m2 kapalı alana sahip ayaktan hizmet veren Muhittin Fatma Tatar Ek Hizmet binası da hastanemize bağlanmıştır.

cekmekoy2.jpg

Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi

29 Mayıs 2020 tarihinde Sancaktepe ilçe sınırları içerisinde 75 bin m2 kapalı alanda 1008 yatak kapasitesi ile hizmet veren Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi hastanemiz bünyesine bağlanmış olup toplam

- 576 normal servis yatak kapasitesi

- 432 Yoğun bakım yatak kapasitesi

- 36 müşahede yatağı ve 8 triyaj kapasiteli acil

- 4 Ameliyathane odası aktif (12 adet planlanmış ancak henüz tamamlanmamış ameliyathane odası)

-1 Anjiyo, 3 Tomografi ve 2 MR bulunmakta olup ileri düzeyde radyolojik tetkikler ve girişimsel işlemler yapılmaktadır.

Feriha1.jpg