Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcıları
26 Nisan 2023

Erdem DUYAR

1983 yılında İstanbul ’da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini aynı şehirde tamamladı. 2003 yılında Afyon Kocatepe Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Önlisans bölümünden, 2012 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldu.

2005 ve 2006 yılları arasında Özel sektörde Satış müdürü olarak görev yaptı .

2006 ve 2007 yılları arasında Özel sektörde Satış Personel performans otomasyonu yöneticisi olarak görev yaptı .

2007 ve 2013 yılları arasında Özel sektörde. HBYS destek personeli ve Koordinatör olarak görev yaptı

28.11.2013 tarihinde görevinden ayrılarak, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu İstanbul Anadolu Kuzey Bölgesi Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

Erdem Duyar; 2013 yılında Medipol  Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü , Yönetimi programında yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.

2017 tarihinden itibaren Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı olarak göreve başlamıştır.

2021 Kasım ayından itibaren ise Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir.