Klinik Araştırma koordinasyon Birimi Başvurusu
16 Ekim 2024

KLİNİK ARAŞTIRMA KOORDİNASYON BİRİMİ’ NE BAŞVURU HAKKINDA;

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Klinik Araştırma Koordinasyon Birimi

Başvurular İle İlgili Genel Bilgiler

1. SBÜ Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi Klinik Araştırma Koordinasyon Birimin’ de, klinik araştırma başvurusu için hazırlanan dosya koordinasyon birim üyeleri tarafından değerlendirilir.
2. Form ve belgelerde tarih ve sorumlu araştırmacı ibaresi olan yerlere sorumlu araştırmacının unvanı ve ismini yazıp imzası bulunmalıdır.

3. Başvuru sonucu kurumumuz Eğitim ve AR- GE Biriminden sorumlu araştırmacı tarafından yüz yüze öğrenilmelidir.
4. Başvuru amacıyla hazırlanan dosya ilk olarak kurumumuz Eğitim ve AR - GE Birimine teslim edilmelidir.

5. Başvuru amacıyla düzenlenen her bir evrak şeffaf dosya içinde klasör olacak şekilde ilgili birime elden teslim edilmelidir.
6. Evrakların ıslak imzalı asılları veya aslı gibidir olmalıdır.

İlgili Mevzuat ve Formlar

1.       Klinik araştırma koordinasyon birimi başvuruda istenen belgelerin kontrol listesi formu

2.       Başvuru ücreti dekontu

3.       Klinik Araştırmalar Başvuru Formları İçerisinde Yer Alan “İLGİLİ BELGELER” Bölümü, formda belirtilen sıra ve Sağlık Bakanlığı’nın hazırlayıp web sayfasında ilan ettiği formatta doldurularak dosyaya eklenmelidir.

4.       Tüm belgelerin ıslak imzalı son halleri taranarak her biri tek pdf olacak şekilde flash bellek (4 adet ) ve ıslak imzalı dosya ile teslim edilmelidir.

Klinik Araştırma Koordinasyon Birimi Başvuruda İstenen Belgelerin Kontrol Listesi için TIKLAYINIZ.