PALYATİF BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU
16 Ekim 2024

T.C.
İSTANBUL İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

SANCAKTEPE ŞEHİT PROF.DR. İLHAN VARANK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ PALYATİF BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU

Hastanemizde 18.11.2024 ile 06.12.2024 tarih aralığında Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı düzenlenecek olup, program başvuruları 14.10.2024 ile 25.10.2024 tarihleri arasında alınacaktır. Programa, palyatif bakım merkezlerinde çalışan veya çalıştırılması planlanan hemşireler, hemşirelik yetkisi almış ebeler ve sağlık memurları(Toplum Sağlığı)ile Hemşirelikte mezuniyet sonrası eğitim alan hemşireler başvurabileceklerdir. Başvuru yapmak isteyen kişilerin, başvuru belgelerini tamamlayıp, aşağıda belirtilen e-mail adresine göndermeleri gerekmektedir.

Eğitim bilgisi için tıklayınız.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

1.  Başvuru Formu (kurum amirinden ıslak imzalı)

2.   Nüfus cüzdanı fotokopisi (ön ve arka yüzlü – aslı gibidir onaylı)

3.   Diploma fotokopisi (ön ve arka yüzlü, aslı gibidir onaylı)