HASTANEMİZDE STAJA BAŞLAYACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE
25 Mart 2024

HASTANEMİZDE STAJA BAŞLAYACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE;

Staj Başvurularının okullar tarafından İstanbul İl Sağlık Müdürlüğüne yapılması gerekmekte olup; hastanemizde staj yapması kesinleşen öğrencilerin getirmesi gereken evraklar aşağıda belirtilmiştir.

STAJYER  ÖĞRENCİLERDEN  İSTENEN  EVRAKLAR

1-KİMLİK FOTOKOPİSİ ( ÖN VE ARKA YÜZ OLACAK ŞEKİLDE )

2-ÖĞRENCİ BELGESİ

3-SGK DURUM BELGESİ ( OKULUNDAN )

4-İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ ALDIĞINA DAİR EVRAK ( OKULUNDAN ALINMIŞ EN AZ 16 SAATLİK OLMALIDIR )

NOT:  EĞER ÖĞRENCİ İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ DERSİ ALDI İSE TRANSKRİPTİNİ GETİRMESİ YETERLİDİR.

5-TEK HEKİM RAPORU OLMALI ‘TEHLİKELİ VE ÇOK TEHLİKELİ İŞYERLERİNDE ÇALIŞABİLİR’ İBARESİ YER ALMALIDIR. (ASLI VE 2 ADET FOTOKOPİSİ İSTENMEKTEDİR )

6- İSTENEN TAHLİL SONUÇLARI; Hemogram, AST, ALT, Üre, Kreatinin, Glukoz, Kan grubu, HBsAg, Anti-HBs, Anti-HCV, Anti-HIV, Anti-HAV IgG,  Varisella zoster IgG, Akciğer Grafi Raporu, EKG,  Aile hekimliğinde tetanoz aşısı yapıldığını gösterir aşı kartı fotokopisi.

NOT: Tetkiklerin staj başlangıcından en fazla iki ay öncesine ait olması gerekmektedir.
7.Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencileri için hijyen eğitimi belgesi istenmektedir .

8. Rapor ve tahlilleri olmayan öğrenciler; staja başlamadan 15 gün önce İş Yeri Hekimliği Polk. başvurmaları gerekmektedir.

9- ZİRAAT BANKASI (SANCAKTEPE ŞUBESİ) IBAN NUMARASI