Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Program Kapanış Töreni
26 Aralık 2022

Hastanemizde 03.12.2022 - 13.12.2022 tarihleri arasında gerçekleşen Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı'nın kapanış töreni Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi konferans salonunda  hastane yöneticilerimizin ve kursiyerlerimizin katılımı ile gerçekleşmiştir. Kurs süresince kurum içi 5 , kurum dışı 12 olmak üzere toplamda 17 kursiyere 5 gün boyunca teorik derslerin yanı sıra 10 günlük palyatif  bakım ünitesinde klinik uygulamaya yer verilmiştir. Hem il içi hem de il dışından gelen kursiyerlerimize ve sağlık kuruluşlarına katkı sunacak olan bu sertifika programlarına  destek veren tüm idari heyete, eğitimcilerimize ve çalışanlarımıza teşekkür eder, kursiyerlerimize başarılar dileriz .